logo-B-Volted

B-Volted installeert domotica in en rond regio Izegem.

logo-B-Volted

GEBRUIKSVRIENDELIJKE DOMOTICA OP UW MAAT

Van op afstand uw verlichting bedienen of bijkomende veiligheid inbouwen met videofonie, het zijn enkele toepassingen die realiteit worden dankzij domotica. In de streek van Izegem ben ik, elektricien Brian, van B-Volted uw eerste aanspreekpunt om deze opties bij u te installeren. 

AUTOMATISCH EN ENERGIE BESPAREND

Eenvoudig gesteld maakt domotica uw woning of kantoor slimmer. Bepaalde systemen worden geautomatiseerd of u kan ze van op afstand met uw smartphone gaan besturen. Het licht of de verwarming tijdig doven met uw smartphone zal er voor zorgen dat u niet meer elektriciteitskosten betaalt dan nodig. Andere mogelijkheden zijn de installaties voor parlo– en videofonie of alarmsystemen voor extra veiligheid.

NIEUWE OF OP BESTAANDE NETWERKEN

Tijdens de algemene elektriciteitswerken voorziet B-Volted meteen domotica-toepassingen op maat van uw nieuwbouw. Ook de netwerken in bestaande woningen kunnen tijdens een renovatie een meerwaarde krijgen dankzij de automatisaties. Om tot kwaliteitsvolle realisaties te komen, werk ik voornamelijk met materialen van Niko Home Control en Qbus.

Start jouw domotica automatisatie vandaag.

AUTOMATISEER NU

Om een domotica-systeem op maat van uw wensen en dagelijkse gebruiken te installeren, contacteert u nu B Volted. U zal uw elektriciteit snel zeer duurzaam kunnen gebruiken, zeker wanneer u deze aan zonnepanelen kan koppelen.

Telefoneer of mail naar B Volted voor algemene elektriciteitswerken. In Izegem en omliggende regio ervaart u een stipte en klantvriendelijke service voor uw projecten. Na het maken van een afspraak kom ik tot bij u om de mogelijkheden te bekijken.

Gratis offerte aanvragen?

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.