logo-B-Volted

Uw laadpaal voor uw elektrische wagen laten plaatsen door B-Volted uit Izegem?

logo-B-Volted

SNEL OPLADEN AAN UW EIGEN LAADPALEN. Daar zorgen wij voor.

Met mijn passie en kennis van elektriciteit en de vele toepassingen volg ik mee de overstap naar elektrisch rijden. Ook wanneer u niet meer afhankelijk wil zijn van uw elektriciteitsleverancier bied ik het ideale alternatief aan met zonnepanelen en een thuisbatterij. Voor uw elektrische wagen installeer ik gebruiksvriendelijke laadpalen in de regio van Izegem.

THUIS OF OP HET WERK

B-Volted installeert de laadpunten bij u thuis als particulier. De toestellen kunnen aan de muur worden bevestigd of ik plaats ze op palen. Dezelfde service krijgt u als bedrijfsleider aan uw onderneming, kantoor of handelszaak. Daar voorzie ik voldoende laadpalen voor uw medewerkers en klanten.

Hiernaast kunt u een gratis offerte aanvragen voor de plaatsing van uw laadpalen. In Izegem en omliggende regio ervaart u een stipte en klantvriendelijke service voor uw projecten. Na het maken van een afspraak kom ik tot bij u om de mogelijkheden te bekijken.

Gratis offerte aanvragen?

Na mijn ingrepen zijn de laadpalen onmiddellijk gebruiksklaar.

COMPLETE INSTALLATIE van uw laadpalen door B-Volted

Na mijn ingrepen zijn de laadpalen onmiddellijk gebruiksklaar. Ik zorg zelf voor de aankoop van de lader en kom deze op de juiste plaats installeren met een koppeling aan uw elektriciteit net als de aflevering van de correcte keuring. U heeft de keuze uit verschillende types zoals slimme, snelle en normale laders.

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.