logo-B-Volted

Uw thuisbatterijen laten laten plaatsen door B-Volted uit Izegem?

logo-B-Volted

COMBINEER UW ZONNEPANELEN MET EEN THUISBATTERIJ.

Bent u als particulier of als handelaar op zoek naar een oplossing om uw energiefactuur duurzaam te verlagen? Maak dan meteen een afspraak met B Volted voor het installeren van zonnepanelen. Om alle opgewekte energie ook te gebruiken wanneer u het nodig heeft, koppel ik deze panelen aan een thuisbatterij.

Gebruik alle elektriciteit die uw zonnepanelen opwekken dankzij een thuisbatterij. In Izegem en in een straal van 50 kilometer rond de West-Vlaamse gemeente maakt u hiervoor eenvoudig een afspraak met B Volted. 

VLOTTE INSTALLATIE

De elektriciteit die u tijdens de dag opwekt met de zonnepanelen heeft u mogelijk niet allemaal onmiddellijk nodig. Waarschijnlijk heeft u ‘s avonds meer nood aan de elektriciteit wanneer de afwasmachine, de verlichting en de televisie werken. Dan is het moment om met een thuisbatterij te werken. Deze slaat de elektriciteit die te veel geproduceerd is op tot wanneer u ze nodig heeft.

B Volted installeert een thuisbatterij tijdens het plaatsen van de zonnepanelen of wanneer u al zonnepanelen heeft, kan de batterij nadien worden aangesloten. Tijdens de elektriciteitswerken koppel ik de batterij vakkundig aan uw bestaand elektriciteitsnetwerk. De installatie wordt afgerond met een grondige keuring.

Gratis offerte aanvragen?

Is een thuisbatterij de goede oplossing voor u?
Contacteer ons vrijblijvend voor advies.

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.