logo-B-Volted

Zoekt u een vakman uit Izegem voor het plaatsen van uw binnen- en buitenverlichting?

logo-B-Volted

B-Volted zorgt voor aangename verlichting voor binnen en buiten.

Verlichting is één van de meest gebruikte toepassingen op uw elektriciteitsnetwerk. Om er alle mogelijkheden uit te halen, rekent u op een ervaren elektricien. Contacteer me daarom voor het installeren van de verlichting in uw interieur en in de tuin. Ik geef u met plezier duidelijk advies over de verschillende soorten verlichting en de beschikbare armaturen.

Ontdek het beste licht op de juiste plaatsen met de installatie van B-Volted. Ik breng het ideale licht naar uw nieuwbouw- of renovatieproject door u te ondersteunen met de opmaak van een lichtstudie tot het uitwerken van dit plan.

Verlichting binnen uw huis

Ik plaats alle soorten van verlichting in Izegem en ruime omgeving. Sfeerverlichting in uw woonkamer, een functioneel licht in uw keuken, kantoor of atelier, het zijn een paar van de mogelijkheden die ik tijdens de elektriciteitswerken bij u realiseer. Ik werk doorlopend met materiaal van topmerken, maar u mag steeds specifieke merken van uw voorkeur aanduiden.

carson-arias-EMB-s2f5c0A-unsplash2

Buitenverlichting

B Volted vergeet niet om ook uw buitenverlichting kwaliteitsvol te plaatsen. Ik installeer lichtpunten langs de wandelpaden van uw bedrijf tussen de parking en de inkom. Ook een gezellige verlichting aan het terras of spots gericht op mooie plantsoenen zullen een bijkomende troef voor uw tuin zijn. Zowel de buiten- als binnenverlichting kan ik aan een nieuw of een bestaand systeem van domotica koppelen.

Van lichtstudie tot het uitwerken van het lichtplan.
Daarvoor kunt u terecht bij B-Volted.

Samen kiezen we uw lichtplan.

B Volted kan samen met zijn leveranciers een lichtstudie op maat van uw gebouw opmaken. Hiervoor informeer ik naar uw dagelijkse noden aan licht in de verschillende kamers. Ook uw budget en de technische mogelijkheden worden bekeken om tot een breed uitgewerkt lichtplan te komen.

Telefoneer of mail naar B Volted voor algemene elektriciteitswerken. In Izegem en omliggende regio ervaart u een stipte en klantvriendelijke service voor uw projecten. Na het maken van een afspraak kom ik tot bij u om de mogelijkheden te bekijken.

Gratis offerte aanvragen?

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.