logo-B-Volted

B-Volted plaatst zonnepanelen in en rond regio Izegem.

logo-B-Volted

ZET DE STAP NAAR ZONNEPANELEN MET B-VOLTED

Blijf niet langer afhankelijk van energieleveranciers en de hoge elektriciteitsprijzen maar kies voor de plaatsing van zonnepanelen. In Izegem hoeft u enkel B Volted in te schakelen om het uit te werken op uw daken. Ik kan kleine tot middelgrote installaties plaatsen en aansluiten, eventueel met de koppeling aan een thuisbatterij.

EERST EEN ZONSTUDIE

Wanneer u aan zonnepanelen denkt, kom ik graag tot bij u om de werking en de mogelijkheden uit te leggen. Dit gaat soms gepaard met een zonstudie om na te gaan hoe de panelen het best worden geplaatst. Ik installeer zonnepanelen van maximum 10kW. Deze maken deel uit van een compleet project inclusief de keuring voor een snelle ingebruikname. 

PLATTE EN HELLENDE DAKEN

De zonnepanelen plaats ik met B Volted op zowel hellende als platte daken. De zonstudie kan hierbij zeker een handig hulpmiddel zijn. Ook op tuinconstructies is het eventueel mogelijk om panelen te zetten. Enkel op leien daken plaats ik deze constructies niet.

GEBRUIK DE ZON VOOR UW ELEKTRICITEIT.

Combineer met domotica

Door uw zonnepanelen te koppelen aan een thuisbatterij kan u de opgewekte elektriciteit nog beter opslaan en op de juiste momenten gebruiken. Daarnaast kan u uw elektriciteitsnetwerk combineren met domotica. Op die manier heeft u nog meer controle op het tijdig doven van de verlichting door deze van op afstand te bedienen.

Gratis offerte aanvragen?

GEBRUIK DE ZON VOOR UW ELEKTRICITEIT

Doe een slimme investering bij B Volted uit Izegem en laat zonnepanelen installeren op uw daken. Informeer snel bij mij en ik geef u alle advies voor deze energievriendelijke toepassing. Met een gratis offerte zal u al veel wijzer zijn

Telefoneer of mail naar B Volted voor algemene elektriciteitswerken. In Izegem en omliggende regio ervaart u een stipte en klantvriendelijke service voor uw projecten. Na het maken van een afspraak kom ik tot bij u om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.