logo-B-Volted

Het verhaal van B-Volted

Op zoek naar iemand uit regio Izegem om uw elektriciteitswerken uit te voeren?

Dan moet u bij B-Volted zijn.

Met mijn passie voor de bouwsector en dan vooral voor elektriciteit startte ik, Brian Postlethwaite, met B Volted in Izegem een eigen zaak op om vakkundige en gedetailleerde elektriciteitswerken uit te voeren. Als gediplomeerd elektricien met meer dan 6 jaar ervaring realiseer ik kwaliteitsvolle projecten bij particulieren en bedrijven in een straal van 50 kilometer rond Izegem.

Nood aan kleine of grote ingrepen aan uw elektriciteit. In Izegem neemt u zonder aarzelen contact op met B Volted voor een snelle en flexibele service aan een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Telefoneer of mail vandaag nog. Ik ben vlot bereikbaar en werk met een gratis en vrijblijvende offerte. Deze mag u binnen de 72 uur na ons gesprek verwachten.

ZET DE STAP NAAR ZONNEPANELEN MET B-VOLTED

Wanneer u aan zonnepanelen denkt, kom ik graag tot bij u om de werking en de mogelijkheden uit te leggen. Dit gaat soms gepaard met een zonstudie om na te gaan hoe de panelen het best worden geplaatst. Ik installeer zonnepanelen van maximum 10kW. Deze maken deel uit van een compleet project inclusief de keuring voor een snelle ingebruikname. 

Wij installeren uw domotica

Van op afstand uw verlichting bedienen of bijkomende veiligheid inbouwen met videofonie, het zijn enkele toepassingen die realiteit worden dankzij domotica. In de streek van Izegem ben ik, elektricien Brian, van B-Volted uw eerste aanspreekpunt om deze opties bij u te installeren. 

Wij doen uw elektriciteitswerken

Om u van de juiste elektriciteit te voorzien, stel ik, Brian Postlethwaite, steeds een aanpak voor op maat van uw noden. Dit kan gaan om leggen van elektriciteit in uw nieuwbouw terwijl ik ook de elektriciteit optimaliseer tijdens uw verbouwingswerken. Het netwerk uitbreiden, stopcontacten vervangen of de verlichting aanpassen, informeer zonder aarzelen.

GEBRUIK DE ZON VOOR UW ELEKTRICITEIT.

Gratis offerte aanvragen?

Kiezen voor B-volted voor uw elektriciteitswerken?

Telefoneer of mail naar B Volted voor algemene elektriciteitswerken. In Izegem en omliggende regio ervaart u een stipte en klantvriendelijke service voor uw projecten. Na het maken van een afspraak kom ik tot bij u om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk de realisaties van B-Volted

Plaatsen thuisbatterij

Plaatsen thuisbatterij

Voor het plaatsen van uw thuisbatterij kunt u bij B-volted terecht.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Wij plaatsen uw buitenverlichting.

Domotica installatie

Domotica installatie

Voor de plaatsing van uw domotica moet u bij B-Volted zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

B-Volted plaatst uw zonnepanelen met de grootste zorg.